Nieuwe corona regels

23 september 2021

Vanaf zaterdag 25 september a.s. veranderen de corona regels weer. De 1,5 meterregel verdwijnt. Het kabinet heeft echter wel enige voorwaarden gesteld om de verspreiding van het virus verder te beperken. Zo is voor het gebruik van de horeca een coronatoegangsbewijs nodig, ook op sportlocaties.

Dit geldt alleen binnen, want de maatregelen voor horeca buiten zijn versoepeld. 

De volgende regels zijn met ingang vanaf zaterdag van toepassing:

  • Voor gasten die binnen in het clubhuis zitten en een hapje/drankje nuttigen, zowel staand als zitten, is een corona toegangsbewijs nodig. De check hoeft niet gelijk bij de ingang gedaan te worden, maar mag als je plaats neemt in het horeca gedeelte.
  • BIj het afhalen van drankjes/hapjes aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan is geen corona toegangsbewijs nodig

Wij gaan er vanuit dat iedereen die zich vanaf 25 augustus in de kantine bevindt voor het nuttigen van een drankje/hapje in het bezit is van een corona toegangsbewijs en deze ook kan tonen op het moment dat wij of de overheid komt controleren.

Indien u niet in het bezit ben van een coronatoegangsbewijs dan verzoeken wij u vriendelijk om u drankjes/hapjes buiten op het terras of onder de verwarmde overkapping te nuttigen, of na het spelen gelijk naar huis te gaan.

Indien bij een controle blijkt dat u niet aan de voorwaarden voldoen is de boete voor uzelf en zullen wij ook een eventuele boete voor de vereniging op u verhalen.

Toiletbezoek en omkleden in de kleedkamer is vrijgesteld van de corona check.

Wij vertrouwen erop dat een ieder mee werkt aan deze regels ook in het belang van onze vereniging.

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 582 3741

Groene Voet Alkmaar

Klaas Bootpad 4-6
1827 CX Alkmaar