Kantinediensten

Plan zélf je kantinediensten

Elk spelend lid van de vereniging (uitzondering Jeugdleden en 75+) moet een aantal bardiensten vervullen, afhankelijk van het type lidmaatschap. Voor de meeste leden geldt 3 bardiensten.

Je kunt zelf heel eenvoudig, op meerdere manieren, diensten inplannen. De tijdstippen waarop je die vervul kan je zelf uitkiezen.

Er zijn 4 manieren om te plannen

Via de ClubApp (uitleg hier)
Als je bent ingelogd in de ClubApp kun je via Club > Dienstenplanner zowel de open als de toegewezen diensten van jouw vereniging inzien. Door op een open dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor de dienst.

Via de Clubsite
Via de website is het ook mogelijk om je in te schrijven voor een dienst. Nadat je bent ingelogd via  'Mijn Club' kan je naar de Dienstenplanning gaan. Naast jouw eigen toegewezen diensten kan je ook onderscheid maken tussen de open of alle diensten. Als je achter een open dienst op het kalender icoon klikt, kan je jezelf inplannen voor die dienst. Als je achter een toegewezen dienst op het informatie icoon klikt, zie je welk lid er aan de desbetreffende dienst is gekoppeld.

Via mijn.knltb.club
Er is nog een derde mogelijkheid om in te schrijven voor diensten. Dit kan via mijn.knltb.club. je kunt je vereniging hier opzoeken (zoekterm 'T.C. Daalmeer') en inloggen in de omgeving. Eenmaal ingelogd krijg je een overzicht van het aantal punten (zie uitleg hier) wat je dit seizoen dien te halen en wat je al heb1 gehaald. Achter een open dienst kan je via de 'Detail' knop jezelf inplannen voor de dienst.

Inloopavond
Naast het online reserveren wordt nog een inloopavond in de kantine georganiseerd. Er zijn dan mensen van de kantinecommissie aanwezig om je wensen te registreren. Via de Nieuwsbrief wordt de datum van de inloopavond bekend gemaakt.

Herinnering

Voor aanvang van de kantinedienst krijgt u 2 herinneringen via email: 1 week voor aanvang en 1 dag voor de aanvang van de kantinedienst.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 582 3741

Groene Voet Alkmaar

Klaas Bootpad 4-6
1827 CX Alkmaar

KVK-nummer

40636741