Tennislessen

Tennisles

Wil jij je speelsterkte verbeteren, heb je moeite met een bepaalde slag, wil je jouw niveau op peil houden of wil je gewoon wekelijks met een trainer tennissen? Dat kan! T.P.C Daalmeer biedt in samenwerking met Baars Tennisschool tennislessen aan. Baars Tennisschool is een ambitieuze en proactieve tennisschool, gevestigd in Schagen en werkzaam bij 9 verenigingen van Den Helder tot IJmuiden. Door actief samen te werken met het bestuur en diverse commissies probeert de tennisschool de doelen van de vereniging te behalen. De tennislessen worden gegeven door zeer ervaren tennisleraren. Samen geven zij al decennialang tennisles en staan vol enthousiasme voor je klaar.   Hieronder de lesmogelijkheden bij TPC Daalmeer.

Maak Kennis Met Tennis Ben je geïnteresseerd in tennis, maar weet je nog niet helemaal zeker of tennis wat voor je is? Dan is ons Maak Kennis Met Tennis-Programma misschien wat voor je. Dit programma bestaat uit vijf proeflessen van een uur (op basis van 4/5 personen) waardoor je kan kijken of tennis wat voor je is. Nadat het programma is afgelopen, kun je beslissen of je lid wilt worden van T.P.C Daalmeer en of je vast les wilt volgen. Via onderstaande link kun jij je aanmelden voor het Maak Kennis Met Tennis programma. De tennisschool neemt na inschrijving contact met je op om mogelijke dagen en tijden te bespreken. https://www.baarstennisschool.nl/maak-kennis-met-tennis/

Regulier Tennisles Weet je al zeker dat je tennis leuk vindt of heb je al eens eerder getennist? Dan kan je meedoen met de lessenreeks en op een vaste dag wekelijks tennisles volgen. Er wordt een lessenreeks in de zomer en in de winter gegeven. Elk nieuw seizoen wordt er een mail naar alle leden van de vereniging gestuurd met daarin de praktische informatie over de desbetreffende lessenreeks. Hierin vind je informatie over de aantal lesweken, de kosten en ook een inschrijflink. Via deze link kan jij je aanmelden voor de lessenreeks.

Het is handig om je eerst aan te melden als lid van T.P.C Daalmeer zodat ook jij de les informatie ontvangt. Een lidmaatschap is tevens verplicht om tennisles te krijgen op het park.

Vragen? Heb je nog een vraag over de tennislessen? Vul dan het contactformulier in op de website of stuur een mailtje naar Ruud, Kees of Monica via [email protected]. https://www.baarstennisschool.nl/contact/   

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 582 3741

Groene Voet Alkmaar

Klaas Bootpad 4-6
1827 CX Alkmaar

KVK-nummer

40636741