Sjoemelen

Sjoemelen

Misschien bij velen beter bekend als racketochtend of –avond. Bij TC Daalmeer noemen we het Sjoemelen. Lekker tennissen zonder vaste partner.

Om andere leden te ontmoeten en om lekker een balletje te slaan ook als u geen tennismaatje heeft, kunnen senioren op de dinsdag- en donderdagochtenden en op de dinsdagavond, zonder afspraak en zonder partner altijd deelnemen aan het sjoemelen.

Als u op dinsdagochtend, dinsdagavond of donderdagochtend op het sportpark arriveert om mee te doen met de sjoemelwedstrijden, dan legt u uw geldig TC Daalmeer-spelerspasje op de bar. De barmedewerk(st)er schudt de aanwezige pasjes en legt die willekeurig per baan bij elkaar. Met die indeling wordt dan een half uur gespeeld, aangegeven door een bel, waarna de pasjes weer worden geschud en er weer een nieuwe indeling wordt gemaakt. U speelt dus steeds met wisselende partners.

U kunt op elk half uur in- of uitstromen, dus hoe laat u begint en hoelang u speelt is geheel aan u. Wil u (even) niet meer spelen, dan neemt u uw pasje weg. Is het erg druk, dan kan het voorkomen dat u één keer een half uurtje niet mee kan doen.

Senioren

dinsdagochtend en donderdagochtend van 09.30–12.00 uur;
dinsdagavond van 19.00-22.30 uur.

Komt u op dinsdagavond tennissen, dan is meedoen met sjoemelen verplicht. Op de overige tijden is dat niet verplicht, dan kunt u desgewenst ook vrij spelen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 582 3741

Groene Voet Alkmaar

Klaas Bootpad 4-6
1827 CX Alkmaar

KVK-nummer

40636741