Vriendenclub

Wat houdt de vriendenclub in?

Je kunt Vriend worden door een bijdrage te storten. Met het geld dat de Vrienden bijeenbrengen mogen deze Vrienden ook bepalen wat er voor de club wordt aangeschaft.

Iedere Vriend kan zijn of haar idee bij ons aangeven . Op een speciale Vriendenavond zal dan gepresenteerd worden welke ideeën hebben “gewonnen”! Uiteraard met een hapje en drankje.

Wat is er door de vriendenclub tot nu toe gerealiseerd?

De TV in de kantine (2012)
Lounge set
Zijwanden voor terrasoverkapping
Stationsklok
Audio apparatuur
Parasols op het terras.

Kortom er worden zaken aangeschaft waar alle leden plezier van hebben.

Hoe werkt het?

Wij hebben een nieuwe insteek voor de vriendenclub om ervoor te zorgen dat jullie als leden jullie inleg ook daadwerkelijk aan iets besteden waarvoor jullie kiezen.


De insteek is dat je voor elke €12,50 die men inlegt een stem krijgt die je kan toekennen aan een vastgesteld idee. De ideeën worden zo goed mogelijk begroot. Bij elke toegekende stem wordt er €12,50 aan dat idee toegekend.

Als het begrote bedrag van het idee bereikt wordt doordat er genoeg stemmen aan het idee toegekend zijn zal het idee ten uitvoer worden gebracht.

Voor elke €12,50 krijg je een stem die aan een idee toegekend kan worden. Oftewel voor €25 euro krijg je 2 stemmen van €12,50 die je toe kan kennen aan een idee. Bij €75 euro krijg je 6 stemmen etc.

De stemmen worden in de vorm van pokermuntjes gepresenteerd, deze pokermuntjes kunnen in een koker gestopt worden. Elke koker staat voor een idee.

We zijn begonnen met het verzamelen van ideeën. Nieuwe ideeën kunnen nog t/m 16 mei 2018 aangeleverd worden. Er kunnen maximaal 9 ideeën tegelijk lopen.

We zullen proberen om goed in te schatten wat een idee zal kosten zodat als er genoeg stemmen toegekend zijn, het idee ten uitvoer gebracht kan worden. Er zal middels een streepje op de koker aangegeven worden hoe vol de koker moet zijn om het idee ten uitvoer te brengen.

De stemmen/pokermuntjes kunnen gekocht worden bij Jeroen Berkenpas.

De actuele (tussen)stand wordt visueel weergegeven in de kantine aan de hand van een zeer mooi ontwerp van Robert van de Bor.

Je bijdrage kan gestort worden op rekeningnummer NL87RABO0376472561 tnv TC Daalmeer, o.v.v. Vriendenclub Daalmeer.

Hoe ontvang ik informatie?

Wij houden jullie persoonlijk en via nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot het aantal Vrienden, het bedrag, ideeën voor aanschaf kortom alles. In juni 2018 vindt de eerstvolgende vriendenclub avond plaats om te kijken wat we gaan realiseren in 2018.

We hopen je gauw als vriend te kunnen beschouwen!

Puck Smies

[email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 582 3741

Groene Voet Alkmaar

Klaas Bootpad 4-6
1827 CX Alkmaar

KVK-nummer

40636741